Bábiky Tvorenie

Milučké …

Všetko dobré má svoj koniec – bohužiaľ. Skončili sa dva mesiace, počas ktorých náš dom ožil a rozveselil sa. Totiž deti už odcestovali a všetko po ich odchode tak nejako stíchlo, ruch sa ukľudnil a my si znovu ideme v tom svojom tempe. Ešte dlhý čas budem čerpať energiu z chvíľ, keď sme boli spolu a zabávali sa na všetkom možnom. A napokon –  Vianoce sú tu každú chvíľu a ja verím, že budú spoločné.
S plným nasadením som sa vrhla na objednávky, pridala som plyn, pretože sa mi toho nejak nahromadilo a ja by som chcela vyhovieť všetkým, ktorí sa rozhodli pod stromček darovať moje bábiky. Tieto dve krásky sú pre Martušku. Mala požiadavku ružovofialovú kombináciu, bábiku typu Bellita s naberanou tylovou spodničkou a ku nej v rovnakom tóne anjelku. Šitie som si užívala, ako vždy, keď robím niečo nové a neokukané. Posúďte, či sa mi duo vydarilo.
Bábika je vysoká 55 cm, stojí sama, jej cena je 59 eur.Anjelka je vysoká 65 cm, jej cena je 25 eur, môže sedieť alebo ju môžete zavesiť za našitú šnúrku. Ak sa páčia aj vám, rada vám ušijem, aj v inej farebnej kombinácii…

Možno sa bude páčiť

Žiadne Komentáre

    Napíšte Komentár