Bábiky Tvorenie

Emka …

Toto horúce počasie posledných dní ma tak trochu spomaľuje a zároveň láka do záhrady. Nechce sa mi sedieť v dielni a len cez okno pozerať na zeleň vonku. Šitie dám na chvíľu bokom, vyjdem si von – veď len tak na chvíľu posedieť na terasu. A z chvíľky je zrazu polhodinka a takto sa to opakuje viackrát za deň. No proste leto láka von. A aj keď ide šitie pomalšie ako by som chcela, snažím sa užiť si aj trochu slniečka.
No a takto sa mi natiahlo z jedného na dva dni aj šitie tejto bábiky. Emka je bábika tak trochu iná než tie, ktoré opúšťajú moju dielňu. Väčšinou sú to princeznovské, s volánovými nadýchanými sukničkami, v jemných cukríkových farbách. Táto má síce tiež ružový kabátik s kapucňou, ale namiesto sukničky dostala džínsové nohavice. Trochu zmeny nezaškodí. Má biely pulovrik s aplikáciou medvedíka so srdiečkom a v ruke ružový darček s kvietkom. Je vysoká 55 cm. Určite sa hodí ako dekorácia do každej detskej izby alebo ako darček …

Možno sa bude páčiť

2 komentáre

  • Odpovedať
    Lucka
    23. júna 2017 o 9:59

    No musim povedat ze toto je jedna z mojich favoritiek 🙂 Nadherna a ta aplikacia medvedika je krasna, nechyba jej ani ten najmensi detail.

    • Odpovedať
      Jasmin
      24. júna 2017 o 12:40

      Ďakujem Lucka, ale myslím, že tebe sa páčia všetky 🙂 . Už len tie vnúčatá, aby som mala komu šiť 🙂

Napíšte Komentár