Drevené dekorácie Nezaradené Tvorenie

Dnešné kobercovanie …

Pri pohľade von z okna neviem, či mám znovu zdobiť vianočný stromček, alebo si plánovať osádzanie záhonov v záhrade. Myslím, že počasie nás znovu raz dostalo a potichúčky sa nám smeje za chrbátom, ako nás obabralo. A to som už chcela tento týždeň nastúpiť von a začať presádzať trvalky a trávy. No čo už, asi to bude musieť ešte nejakú chvíľku počkať a my si budeme musieť zvyknúť na to, že Vianoce budeme mávať zelené a Veľkú noc bielu.
A keďže dnes bolo veľmi, ale veľmi škaredo a mne sa nejak nechcelo sadnúť za šijací stroj, pustila som sa do koberčekov, ktoré som Vám sľúbila už na začiatok marca – bohužiaľ je z toho koniec mesiaca. Neviem prečo, ale zakaždým mi trvá dlhý čas, kým sa ku nim dotlačím. Keď začnem, už to potom fičí, ale začiatok je vždy ťažký. Takže po trojtýždňovom prekladaní z miesta na miesto ( vždy mi niekde zavadzali) je ďalších osem hotových. Do Veľkej noci sa už možno ku vám nedostanú ( komu pošlem balík zajtra, vo štvrtok by ho ešte mohol dostať), ale ja verím, že sa im potešíte aj neskôr a skrášlia vám vaše domovy.
Niektoré z nich sú už rezervované, ale pár je voľných, takže ak máte záujem, môžete napísať. Ich cena je 25 eur za kus, rozmer 70 x 120 cm, maľované sú farbou na textil. Prať ich môžete na jemnom praní pri teplote 30 st.C, v prípade potreby sa môžu aj žehliť.
PS: ospravedlňte mizernú kvalitu fotiek, ale viete, že nie som ktovieaký fotograf a keď je ešte také hrozné počasie ako dnes a do dielne mi vojde len mizerne málo denného svetla,  tak je to kombinácia viac než povážlivá…

Možno sa bude páčiť

Žiadne Komentáre

    Napíšte Komentár